Ontdekkingslessen

Mini workshops

We hebben weer ontdekkingslessen/mini workshops gepland! De eerstvolgende mini workshops staan gepland op 3 oktober 2021. Stuur een mail om mee te doen met deze ontdekkingslessen/mini workshops.  Dit in verband met het beperkte aantal plaatsen. De kosten per mini workshop zijn 7,50 euro. Je kunt het mail adres gebruiken wat hier staat. dehealingacademy@gmail.com

Tijdens de ontdekkingsles/mini workshop kun je echt ervaren of het werken met opstellingstechnieken iets voor je is. En je kunt ontdekken of jij ook een beetje kunt readen.

Wat we gaan doen? In de ochtend ga je ontdekken hoe het is om met een eenvoudige opstellingstechniek te werken. Een techniek waar je de rest van je leven iets aan hebt. Het enige wat je nodig hebt is een dilemma.
Zo’n dilemma kan zijn:
verhuizen ja of nee
studie volgen ja of nee
ander werk ja of nee
En wat je verder ook maar aan dilemma’s kunt verzinnen. Er is ruimte om met één dilemma aan de slag te gaan. Deze miniworkshop wil ik gebruiken om je te informeren over het nieuwe jaartraject van De Healing Academy wat in het voorjaar van 2022 van start gaat.

En daarna een ontdekkingsles voor Intuïtieve Kracht.  Leer je hier dan die geweldige aura’s zien? Nou… dat niet precies. In deze discovery class, ontdek JIJ hoe jij jouw intuïtie vorm kan geven. Een eerste, spannende kennismaking met readen. En op deze manier kun je makkelijk en leuk uitproberen of jij dit ook kunt….

Een ontdekkingsles/mini workshop duurt 1,5 uur en kost 7,50 euro. Zorg dat je erbij bent op zondag 3 oktober 2021. 

10.30 – 12.00 uur ontdekkingsles/mini workshop werken met opstellingstechnieken.

13.00 – 14.30 uur ontdekkingsles/mini workshop – vormgeven aan je intuïtie

Laat je weten of je erbij bent?  Het is super om met energie te werken. Een hele belevenis.  Stuur een e-mail met je aanmelding naar dehealingacademy@gmail.com.