opleiding-leerling-healerLeerling healer

Tijdens deze opleiding leer je symbooltaal te vertalen naar praktische taal: taal waar je klant iets aan heeft.
Om goed energie te kunnen geven is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. Daar krijg je tijdens de Leerling Healer de juiste tools voor aangereikt. Na de inwijding gaan jij en je medestudenten gezamenlijk aan de slag.
Duur 12 dagdelen
Prijs €750

opleiding-healerHealer

In de eerste module heb je de basis voor het werken met energie gelegd. Jij kunt al een hele goede healing geven, zowel op afstand als direct op het lichaam. In deze module ga je aan de slag met het energiewerk in de chakra’s. Eerst bij jezelf en daarna bij je medestudenten… en wellicht ook al bij je eigen cliënten! De Healing Academy levert je een syllabus om meer inzicht te geven in de theorie over de zeven belangrijkste chakra’s. Ook ga je bij jezelf een grote energieopruiming in je chakra’s houden. Hierdoor wordt je zelf steeds vrijer.
Duur 12 dagdelen
Prijs €750

opleiding-leerling-reader

Heb je geregeld het gevoel dat jouw gids bij je is? Of ben je nieuwsgierig naar je gids? We hebben het niet over de gids als allesweter die je precies vertelt wat je moet doen. Het gaat in dit geval om de gids die begrijpt hoe belangrijk het is dat jij je eigen levenspad volgt. Misschien ken je deze gids nog wel uit vorige levens… Ook dit is een onderwerp dat we in deze module gaan behandelen: de invloed van vorige levens op je hedendaagse relaties. Je leert healen en readen door de tijd heen. Bijzonder hè? Het is gewoon mogelijk! En dan maken we ook nog een tocht naar de grote kosmische bibliotheek, de zogeheten Akashakronieken. Daarbij leer je van je docenten hoe jij jezelf weer verbindt met je originele matrix: jouw originele essentie.
Duur 12 dagdelen
Prijs €750

opleiding-readerReader

Wat weet jij over mannelijke en vrouwelijke energie? Deze soorten energie zijn behoorlijk belangrijk, maar ook erg ingewikkeld. Het is dan ook van groot belang om hier een aantal lessen aan te besteden. Welke invloed hebben jouw ouders gehad op jouw beeld van mannelijke en vrouwelijke energie? Ben je benieuwd naar je eigen conceptie en geboorte? De metafoor van de geboorte heeft impact op de rest van je leven. Je leert tevreden zijn met je man-zijn en je vrouw-zijn. We gaan aan het werk om ervoor te zorgen dat je je los kunt maken van ingrijpende gebeurtenissen. Je healt en wordt geheald met behulp van diverse opstellingstechnieken.
Duur 12 dagdelen
Prijs €750