ENERGETISCH THERAPEUT OF MASTER

Van healer naar reader en dan uiteindelijk naar master en energietherapeut. Het is een hele reis! En dan? Blijf je zelf verder ontwikkelen; vakmanschap is immers meesterschap. De afgelopen periode heb je écht geïnvesteerd in jezelf. En daarmee heb je ook geïnvesteerd in toekomstige cliënten. Proficiat! Deze laatste module is de kers op de taart.

We gaan aan het werk met zielsverlies (ook wel soul loss genoemd) en soul retrieval. We maken gebruik van nieuw ontwikkelde opstellingstechnieken die we meereizen noemen.

Dit is een prachtige, maar pittige, module. Je bent straks nóg meer healer – en méér dan reader. Als je met deze module klaar bent, ben je een echte energietherapeut.

Lesplan per twee lessen en onderwerpen van de mastermodule

  • Opstellingstechnieken – LET OP!  GEEN familie opstellingen
  • werken met soul loss en soul retrieval

Les 1 en 2

Huishoudelijke mededelingen

Welkom

Koffie en thee

Inleverdag en beldag ondersteuning

Neerzetten van het veld

Liefde en ego

Demonstratie

Oefenen van het intakegesprek

Containerbegrippen en doorvragen

Huiswerk – oefenen van intakegesprek op weg naar de zuivere vraag

Documenten:

Verslag les 1 en 2

introductie over meereizen

Les 3 en 4

Hoe ging de HHAH – uitwisseling van tips en truuks

De opstellingstechniek en

Communicatie

generalisaties

containerbegrippen

De Hond

Oefenen in kijken / observeren

kijken, na-apen, invoelen

werken met drietallen

Een student doet de match

Huiswerk – meereizen met elkaar

luisteren, samenvatten en doorvragen (LSD)

Documenten:

De hond

verslag les 3 en 4

Les 5 en 6

Hoe ging het huiswerk – uitwisseling tips en truuks

De vierkantsopstelling en demonstratie

Dit oefenen met elkaar is een methode om op afstand met elkaar te kunnen oefenen

Huiswerk – Oefen met de intake. En maak hier een verslag van.

(Zoek ook mensen van buiten, vraag hen of je mag oefenen. Dus oefen in luisteren, samenvatten, doorvragen. Je gaat in gesprek om een vraag eruit te filteren).

*Oefen met de LSD techniek in je dagelijks leven. Benoem eventuele ervaringen in je energiedagboek.

*Verslag van je rol in de oefening van het meereizen dat we in de afgelopen les hebben gedaan.

*Energiedagboek.

Documenten:

Vierkantsopstelling

verslag les 5 en 6

Les 7 en 8

bespreken van huiswerk – uitwisseling

*Oefen met de LSD techniek in je dagelijks leven. Benoem eventuele ervaringen in je energiedagboek.

*Verslag van je rol van het meereizen op mail of papier die je thuis hebt geoefend met of een leerling of iemand uit je omgeving.

*Energiedagboek (met evt je focus).

Oefenen met meereizen en opstellingstechnieken

Les 9 en 10

huiswerk bespreken – uitwisseling
Werken met soul retrieval en energetische hypnose

Oefenen met elkaar

Uit je comfortzone en in je comfortzone

Huiswerk opgave wordt per groep bekeken

Documenten: casus uitgewerkt

Les 11 en 12

bespreken van huiswerk

Nog meer oefenen met soulretrieval. Opgave van huiswerk voor thuis. Bespreken van je meesterstuk. Tips en truuks

Tijdsinvestering en leermiddelen

Je krijgt oefeningen mee naar huis zodat je kunt verdiepen. Elke les nemen we de tijd om de oefeningen die je thuis gedaan hebt door te spreken. Je ontvangt een literatuurlijst. Tussentijds kun je altijd je docent om advies vragen. Extra ondersteuning vind je in de appgroep.
De lesstof krijg je per mail toegestuurd.

De lessen worden ondersteund met meditaties. Ook wordt het grootste deel van de lessen opgenomen en krijg je per app in een audiobestand toegestuurd.  Je maakt verslagen van de oefeningen die je thuis doet.

Aan het einde van deze module heb je een samenvatting gemaakt van de behandelde lesstof. Ook heb je verslagen ingeleverd van de oefeningen die je thuis gedaan hebt met je oefencliënten en collega-studenten. Zo kan de docent je ontwikkeling volgen. Je ontvangt je certificaat of je diploma als je hebt laten zien dat je zelfstandig met cliënten aan de slag kunt.

Ook bij deze module ontvang je een syllabus van de behandelde stof. Daarbij krijg je ook een handleiding voor het werken met verschillende opstellingstechnieken. Heb je vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met de docent.

De verschillende opstellingstechnieken en soul retrieval techniekenzijn al eerder opgenomen als video en kun je thuis weer terugkijken. 

Wat zeggen de studenten

Als je no-nonsense en geitenwollensokkenvrij opgeleid wilt worden tot energietherapeut, dan ben je bij De Healing Academy aan het juiste adres. Ik heb alle vijf modules met groot plezier doorlopen. Ik ben mezelf onderweg tegengekomen, heb me hervonden en ben getraind in het werken met het energielichaam op een manier die ik niet voor mogelijk achtte. Het is een bijzonder traject waarin je op unieke wijze gevormd wordt om therapie te geven en om therapeut te zijn. Alle oefeningen en methodes zijn uitvoerig in de praktijk geoefend. Dus enerzijds heb je het traject zelf doorlopen en de methodieken ervaren, anderzijds kan je daardoor ze op heldere wijze toepassen op een ander.  Het lesmateriaal bestaat uit geschreven stukken, je eigen verslagen en audio materiaal. Iedere leerling of je nu analist, denker, dromer of doener bent, komt aan zijn trekken. 
Een fantastische, degelijke en goed gestructureerde opleiding tot energie therapeut. Ik beveel de Healing Academy dan ook met vijf sterren van vijf aan! 
G.V

De Master deed ik in een groep met 10 mensen. Sommige kende ik van eerdere cursussen, andere niet. Elke les begonnen we met een korte deelronde. Een moment om naar elkaar te luisteren en zelf te vertellen hoe het met je gaat.
Bij deze deelrondes, heb ik met verbazing zitten kijken hoe iedereen steeds groter leek te worden gedurende de cursus (in energie bedoel ik). Dan weer had die een sprong gemaakt, dan weer de ander. Ik vind het echt ontroerend om te zien hoe de deelnemers (waaronder ik) zo veel meer zichzelf zijn gaan stralen. Heel fijn voor alle deelnemers. Maar ook heel fijn voor de wereld. Hoe we dat hebben gedaan? Wat we allemaal geleerd hebben? Dat is zoveel en zo omvangrijk. Dat moet je gewoon zelf komen ontdekken. 
Hanneke

De module

Energetisch therapeut of master

1000,-

 

 

INSCHRIJVEN VOOR EEN OPLEIDING

De module

Energetisch therapeut of master

1000,-

 

 

INSCHRIJVEN VOOR EEN OPLEIDING

Meer info

Vul het formulier in, bel of email ons:
Binckhorstlaan 135 Den Haag
06 50 666 027
info@amandabouman.nl

 

CONTACT

Binckhorstlaan 135 Den Haag
06 - 50 666 027 / 070 – 346 4586
dehealingacademy@gmail.com