Master Trea of life

Van healer naar reader en dan uiteindelijk naar master en energietherapeut. Het is een hele reis! En dan? Blijf je zelf verder ontwikkelen; vakmanschap is immers meesterschap. De afgelopen periode heb je écht geïnvesteerd in jezelf. En daarmee heb je ook geïnvesteerd in toekomstige cliënten. Proficiat! Deze laatste module is de kers op de taart.

We gaan aan het werk met zielsverlies (ook wel soul loss genoemd) en soul retrieval. Daarvoor maken we gebruik van voice dialogue, sjamanistische rituelen en opstellingstechnieken.

Dit is een prachtige, maar pittige, module. Je bent straks nóg meer healer – en méér dan reader. Als je met deze module klaar bent, ben je een echte energietherapeut.

Onderwerpen van Master

  • voice dialogue
  • sjamanistische rituelen
  • soul loss en soul retrieval
  • opstellingstechnieken

Tijdsinvestering en leermiddelen

Je krijgt oefeningen mee naar huis zodat je kunt verdiepen. Elke les nemen we de tijd om de oefeningen die je thuis gedaan hebt door te spreken. Je ontvangt een literatuurlijst zodat je de behandelde stof nog meer kunt verdiepen. Tussentijds kun je altijd je docent om advies vragen. Extra ondersteuning vind je in de appgroep. Op de website voor studenten kun je de stof die in de les behandeld is downloaden. De lessen worden ondersteund met meditaties die je via de app binnenkrijgt.  Je stuurt verslagen over je ontwikkeling naar je docent. Je krijgt richtlijnen voor het schrijven van de verslagen.

Aan het einde van deze module heb je een samenvatting gemaakt van de behandelde lesstof. Ook heb je verslagen ingeleverd van de oefeningen die je thuis gedaan hebt met je oefencliënten en collega-studenten. Zo kan de docent je ontwikkeling volgen.  Je ontvangt je certificaat of je diploma als je hebt laten zien dat je zelfstandig met cliënten aan de slag kunt.

Ook bij deze module ontvang je een syllabus van de behandelde stof. Daarbij krijg je ook een handleiding voor het werken met rituelen, voice dialogue en het gebruik van de opstellingstechniek. Heb je vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met de docent.

De meditaties die je tijdens deze lessen krijgt, worden opgenomen in beeld en/of geluid. Ook het werken met voice dialogue, sjamanistische rituelen en opstellingstechnieken worden opgenomen op video. Zo kun je thuis nog eens terugkijken naar de oefeningen en ze desgewenst bespreken met je medestudenten.

 

Duur: 12 dagdelen
Prijs: € 1.000,-

Meer informatie of inschrijven:

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Privacyverklaring