Dag beste lezer, 
Ook De Healing Academy heeft te maken met uitdagingen. Wil je wel een ontdekkingsles bijwonen? Doe je mee met het experiment om te ontdekken of dat ONLINE mogelijk is?  Ik ga het programma voor de ontdekkingslessen een beetje aanpassen. 

Tijdens de ontdekkingsles ONLINE gaan we spelen met energie. Eens ervaren of je de energie echt kunt voelen, ervaren, zien.  Je gaat tijdens de ontdekkingsles aan de slag met je eigen energieveld. Je eigen energieveld voelen en of ervaren. Je leert al meteen om zelf healing toe te passen. Het is voor De Healing Academy helemaal nieuw dat dit online plaatsvindt. Daarom kost een ONLINE ontdekkingsles van één uur, eenmalig            5 euro. 

Ook de ontdekkingsles voor Leerling Reader heb ik aangepast. Geen indruk krijgen van iemand anders, maar je intuïtie zo inzetten dat je iets nieuws van je zelf kunt ontdekking. Een soort van zelf reading.  Gaat dat lukken online? Ik denk dat het kan. Ook voor deze ONLINE ontdekkingsles van één uur betaal je eenmalig 5 euro. 

De ONLINE ontdekkingsles is op 10 mei 2020.  Op 30 augustus 2020 kunnen we elkaar hopelijk weer in levende lijve ontmoeten.

Graag van tevoren aanmelden i.v.m. het beperkt aantal plaatsen.
10.30 – 11.30 uur ontdekkingsles Leerling Healer – werken met energie
12.30 – 14.00 uur ontdekkingsles Leerling Reader – vormgeven aan je intuïtie

Ik hoor graag van je of je erbij bent, ONLINE via zoom.  Het lijkt me super om je verschillende energie ervaringen te laten beleven! En je kunt me laten weten  of je erbij bent door een e-mail te sturen naar dehealingacademy@gmail.com.