Voor de nieuwsgierigen en liefhebbers is een ontdekkingsles ontwikkeld. Een les voor wie wil ontdekken of energiewerk wat voor hem of haar is. Eens ervaren of je energie echt kunt ervaren…. of voelen…. of zien. Tijdens zo’n ontdekkingsles gaan we verschillende dingen doen met energie. Denk bijvoorbeeld aan auralopen. Een oefening waarmee je, heel bewust, in elkaars energieveld komt en je kunt ontdekken wat je zoals voelt, ervaart of ziet. Dit is de ontdekkingsles voor Leerling Healer.
En daarna een ontdekkingsles voor Leerling Reader. Leer je hier dan die geweldige aura’s zien? Nou… dat niet precies. In deze ontdekkingsles, ontdek JIJ hoe jij jouw intuïtie vorm kan geven. Een eerste, spannende kennismaking met readen. En op deze manier kun je makkelijk en leuk uitproberen of jij dit ook kunt….
Een ontdekkingsles duurt 1,5 uur en kost 7,50 euro. De ontdekkingslessen voor 2020 zijn op 9 februari, 10 mei en 30 augustus 2020. Graag van tevoren aanmelden i.v.m. het beperkt aantal plaatsen. 
10.30 – 12.00 uur ontdekkingsles Leerling Healer – werken met energie
13.00 – 14.30 uur ontdekkingsles Leerling Reader – vormgeven aan je intuïtie
En daarna vanaf 15.00 tot 16.00 uur een demonstratie Hypno Healing. Let op! Dit is geen ontdekkingsles. Er zijn dan ook geen kosten aan verbonden. Wel graag van tevoren opgeven. Op 14 maart 2020 geven Juul en Amanda de workshop Hypno-Healing geven. Nieuwsgierig? Kom dan naar de demonstratie. Dan weet je wat je op die dag gaat leren. 
Ik hoor graag van je of je deze dag erbij kunt zijn, het lijkt mij enorm leuk om je eens te mogen laten voelen wat je zoal kunt voelen! En je kunt me laten weten  of je erbij bent door een e-mail te sturen naar info@amandabouman.nl