Op 18 oktober 2020 staan weer ontdekkingslessen gepland. De kosten per ontdekkingsles zijn 7,50 euro. Graag van tevoren aanmelden i.v.m. het beperkt aantal plaatsen via de mail dehealingacademy@gmail.com

Tijdens de ontdekkingsles kun je echt ervaren of het werken met energie wat voor jou is. En je kunt ontdekken of jij ook een beetje kunt readen. 

Wat we gaan doen? Tijdens zo’n ontdekkingsles gaan we verschillende dingen doen met energie. Denk bijvoorbeeld aan auralopen. Een oefening waarmee je, heel bewust, in elkaars energieveld komt en je kunt ontdekken wat je zoals voelt, ervaart of ziet. En aura voelen van jezelf en de andere deelnemers. De kracht van gronden.

En daarna een ontdekkingsles voor Leerling Reader. Leer je hier dan die geweldige aura’s zien? Nou… dat niet precies. In deze ontdekkingsles, ontdek JIJ hoe jij jouw intuïtie vorm kan geven. Een eerste, spannende kennismaking met readen. En op deze manier kun je makkelijk en leuk uitproberen of jij dit ook kunt….

Een ontdekkingsles duurt 1,5 uur en kost 7,50 euro. Pak je agenda! Zondag  18 oktober 2020  weer ontdekkingsles!

10.30 – 12.00 uur ontdekkingsles Leerling Healer – werken met energie

13.00 – 14.30 uur ontdekkingsles Leerling Reader – vormgeven aan je intuïtie

En daarna een demonstratie Hypno Healing. Wel graag opgeven maar daar zijn geen kosten aan verbonden. 

Laat je weten of je erbij bent?  Het is super om met energie te werken. Een hele belevenis.  Stuur een e-mail met je aanmelding naar dehealingacademy@gmail.com.