Dag beste lezer, 
Ook De Healing Academy heeft te maken met uitdagingen. Wil je wel een ontdekkingsles bijwonen? Doe je mee met het experiment om te ontdekken of dat ONLINE mogelijk is?  Ik ga het programma voor de ontdekkingslessen een beetje aanpassen. 

Tijdens de ontdekkingsles ONLINE gaan we spelen met energie. Eens ervaren of je de energie echt kunt voelen, ervaren, zien. Spannend. Je gaat tijdens de ontdekkingsles aan de slag met je eigen energieveld. Je eigen energieveld voelen en of ervaren. Je leert al meteen om zelf healing toe te passen. Omdat het voor De Healing Academy de eerste keer is dat dit ONLINE plaats vindt is het helemaal nieuw. 

En daarna een ontdekkingsles voor Leerling Reader. Leer je hier dan die geweldige aura’s zien? Nou… dat niet precies. In deze ontdekkingsles, ontdek JIJ hoe jij jouw intuïtie vorm kan geven. Een eerste, spannende kennismaking met readen. En op deze manier kun je makkelijk en leuk uitproberen of jij dit ook kunt….

Een ontdekkingsles ONLINE duurt 1 uur en kost 7,50 euro.
De ONLINE ontdekkingsles is op 10 mei 2020.  Op 30 augustus 2020 kunnen we elkaar hopelijk weer in levende lijve ontmoeten.

Graag van tevoren aanmelden i.v.m. het beperkt aantal plaatsen.
10.30 – 11.30 uur ontdekkingsles Leerling Healer – werken met energie
13.00 – 14.00 uur ontdekkingsles Leerling Reader – vormgeven aan je intuïtie

Ik hoor graag van je of je erbij bent, ONLINE via zoom.  Het lijkt me super om je verschillende energie ervaringen te laten beleven! En je kunt me laten weten  of je erbij bent door een e-mail te sturen naar info@amandabouman.nl