Discovery

classes

Vanwege de Lockdown zijn de discovery classes uitgesteld. Stuur me een mail om op de hoogte gebracht te worden van de nieuwe datum. De kosten per discovery class zijn 7,50 euro. Graag van tevoren aanmelden i.v.m. het beperkt aantal plaatsen via de mail dehealingacademy@gmail.com

Tijdens de discovery class kun je echt ervaren of het werken met energie wat voor jou is. En je kunt ontdekken of jij ook een beetje kunt readen.

Wat we gaan doen? Tijdens de discovery class voor de basis module en/of Healende Kracht module gaan we een aantal basis energie oefeningen doen. Denk bijvoorbeeld aan auralopen. Een oefening waarmee je, heel bewust, in elkaars energieveld komt en je kunt ontdekken wat je zoals voelt, ervaart of ziet. En aura voelen van jezelf en de andere deelnemers. En je zult de kracht van gronden ervaren.

En daarna een discovery class voor Intuïtieve Kracht.  Leer je hier dan die geweldige aura’s zien? Nou… dat niet precies. In deze discovery class, ontdek JIJ hoe jij jouw intuïtie vorm kan geven. Een eerste, spannende kennismaking met readen. En op deze manier kun je makkelijk en leuk uitproberen of jij dit ook kunt….

Een discovery class duurt 1,5 uur en kost 7,50 euro. Pak je agenda! Zondag 31 januari weer discovery classes!

10.30 – 12.00 uur discovery class Basis module – werken met energie

13.00 – 14.30 uur discofery class intuïtieve kracht – vormgeven aan je intuïtie

En daarna een demonstratie Hypno Healing. Wel graag opgeven maar daar zijn geen kosten aan verbonden.

Laat je weten of je erbij bent?  Het is super om met energie te werken. Een hele belevenis.  Stuur een e-mail met je aanmelding naar dehealingacademy@gmail.com.