Opleiding tot Healer
Healer

In de eerste module heb je de basis voor het werken met energie gelegd. Jij kunt al een hele goede healing geven, zowel op afstand als direct op het lichaam. In deze module ga je aan de slag met het energiewerk in de chakra’s. Eerst bij jezelf en daarna bij je medestudenten… en wellicht ook al bij je eigen cliënten! De Healing Academy levert je een syllabus om meer inzicht te geven in de theorie over de zeven belangrijkste chakra’s. Ook ga je bij jezelf een grote energieopruiming in je chakra’s houden. Hierdoor wordt je zelf steeds vrijer.

Inhoud van de Healer module

In deze module wordt de interpretatie van de intuïtief verkregen kennis belangrijk. Aan de hand van de zeven chakra’s leer je meer over de emoties, het openen van het hart, het schoonmaken van de chakra’s, hoe je de chakra’s kunt ontdoen van energieverbindingen, welke verbindingen je kunt hebben met de astrale wereld en de invloed van deze onderwerpen op het slapen. Ook krijg je meer informatie over telepathische kanalen en over wat die kanalen fysiek met je kunnen doen.

Onderwerpen van de healer module

  • de zeven hoofdchakra’s en hun betekenis
  • hoe je chakra’s reinigt: bij jezelf en bij je cliënt
  • de astrale gebieden (met een knipoog ook wel Astralië genoemd)
  • de betekenis van energieverbindingen (koorden)
  • telepathische kanalen
  • de basis van het lezen en healen van de chakra’s

Tijdsinvestering en leermiddelen

Elke les besteden we aandacht aan werken met de chakra’s, bij jezelf en bij je medestudenten.  Je krijgt oefeningen mee voor thuis. En je kunt de oefeningen uit de les eventueel herhalen met de luisterbestanden die je per app ontvangt. Aan het eind van dit blok krijg je een energiecheck. Hoe stond je ervoor toen je begon? Hoe is het nu?
Je ontvangt een syllabus over de chakra’s en een handleiding voor een healing.

Ook in deze module hou je je vorderingen zelf bij.  Je krijgt huiswerk (Happy Healing at Home) mee om thuis af te ronden. Je oefent met je medestudenten en je stuurt de verslagen naar de docent. Als je tussentijds vragen hebt, kun je de docent om advies vragen. Extra ondersteuning vind je in de appgroep. De informatie over de chakra’s kun je op de website voor studenten downloaden. De lessen worden ondersteund met meditaties die je via de app binnenkrijgt.

Wat Kun je aan het einde van de healer module?

Aan het einde van de module healer ken jij de psychologische patronen die bij de zeven hoofdchakra’s horen. Je hebt bij jezelf blokkades opgeruimd. Ook wordt de basis gelegd voor het geven van een reading.  Wil je nog verder leren en groeien na het afronden van de module healer? Dan kun je gemakkelijk doorstromen naar leerling reader, waar je leert over gidsen, akasha kronieken, vorige levens en nog veel meer.

Duur: 12 dagdelen
Prijs: € 750,-

Meer informatie of inschrijven:

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Privacyverklaring