Deze module begint met een afstemming op alle facetten van de healing-energie. Je leert om te vertrouwen op je eigen intuïtie tijdens het werken met de energie. Dit is ook een waardevolle module als je bijvoorbeeld met reiki energie of een andere energie hebt leren werken. Je zult merken dat je kennis over het stromen van energie naar de ander toe zich steeds verder gaat verdiepen.

Inhoud van de Leerling Healer

Tijdens deze opleiding leer je symbooltaal te vertalen naar praktische taal: taal waar je klant iets aan heeft.
Om goed energie te kunnen geven is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. Daar krijg je tijdens de Leerling Healer de juiste tools voor aangereikt. Jij en je medestudenten gaan gezamenlijk aan de slag.

Je leert om mensen op afstand te behandelen. Ook leer je hoe je kleuren en verschillende niveaus van energie kunt toevoegen aan het energieveld van een ander. Na het volgen van deze module weet je precies wat het belang is van aarde-, water-, vuur- en luchtenergie.

Als je tussentijds vragen hebt, kun je de docent om advies vragen. Extra ondersteuning vind je in de app groep. Op een website kun je de stof die in de les behandeld is downloaden. De lessen worden ondersteund met meditaties die je via de app binnenkrijgt.  De module Leerling Healer is een praktijk opleiding.

 

Ik heb al Reiki gedaan. Heb ik dan wel iets aan Leerling Healer ?

Jazeker wel. Deze module kan je reiki afstemming verdiepen. We werken met een breder spectrum van energie. Je wordt opgeleid om andere mensen te healen ook op afstand. Je leert werken met kleuren, met geluid en met frequenties. Op zo’n manier dat je ook echt weet wat je aan het doen bent.

Onderwerpen van Leerling Healer

  • afstemming
  • met twee benen op de grond
  • in je eigen energie blijven
  • werken op het lichaam van je cliënt
  • werken in het energieveld van je cliënt
  • energie scheiden tussen jezelf en je cliënt
  • energiebehandelingen op afstand sturen
  • werken met kleuren
  • energie toevoegen en verwijderen
  • afstandshealingen

Tijdsinvestering en leermiddelen

Elke les is er tijd voor een healing bij jezelf en bij je collegastudenten. Er volgen oefeningen voor thuis en oefeningen met je medestudenten.

Aan het eind van dit blok krijg je een energiecheck. Hoe stond je ervoor toen je begon? Hoe is het nu? Dit is een praktijk gerichte module. De docent(en) volgen je vorderingen en aan het einde van deze module ontvang je het certificaat als je vorderingen voldoende zijn.

Na de eerste les is het belangrijk dat jij jezelf dagelijks, minsten tien minuten, energie geeft. Zo wordt je opmerkzaam op het stromen van de energie op de plekken die je aanraakt. Daarbij maak je verslagen van je afstandshealingen die je vanaf dagdeel 5 gaat geven. Zo kun je je vorderingen goed bij houden. Deze verslagen stuur je naar de docent(en).

Gedurende alle modules word je aangemoedigd om je stappen bij te houden. We vinden het fijn als dit schriftelijk gebeurt. Niet iedereen houdt van schrijven. Desnoods kun je volstaan met een paar regels. Als je het op deze manier doet is je docent mondeling op de hoogte houden van je ervaringen een must. Je ontvangt een syllabus van de behandelde stof en een handleiding voor het uitvoeren van een healing en afstandshealing..

 

Wat kun je als je klaar bent met  Leerling Healer?

Je kunt een hele goede healing geven. Je kunt een afstandshealing geven en begrijpen wat je doet tijdens de afstandshealing. Ook heb je een persoonlijke ontwikkeling gehad waardoor jij steeds beter begrijpt wat jij doet met je eigen energie. Na het afronden van deze module ben je een aspirant healer en is de volgende module, Healer, misschien jouw volgende stap om je kennis nog meer te verdiepen.

Duur: 12 dagdelen
Prijs: € 750,-

Meer informatie of inschrijven:

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Privacyverklaring