Leerling Reader

Heb je geregeld het gevoel dat jouw gids bij je is? Of ben je nieuwsgierig naar je gids? We hebben het niet over de gids als allesweter die je precies vertelt wat je moet doen. Het gaat in dit geval om de gids die begrijpt hoe belangrijk het is dat jij je eigen levenspad volgt. Misschien ken je deze gids nog wel uit vorige levens… Ook dit is een onderwerp dat we in deze module gaan behandelen: de invloed van vorige levens op je hedendaagse relaties. Je leert healen en readen door de tijd heen. Bijzonder hè? Het is gewoon mogelijk! En dan maken we ook nog een tocht naar de grote kosmische bibliotheek, de zogeheten Akashakronieken. Je docent brengt je in contact met je eigen wijsheid. Zodat je steeds meer leert vertrouwen op jouw intuïtie.

Onderwerpen van Leerling Reader

  • je gids en gidsenenergie
  • de Akashakronieken
  • readen en healen van vorige levens en de betekenis hiervan voor jouw huidige leven

Tijdsinvestering en leermiddelen

We nemen elke les de tijd om een reading bij je jezelf en bij je collega-studenten uit te voeren. Hiervoor gebruiken we de lesstof als uitgangspunt. Je krijgt oefeningen mee naar huis zodat je de opgedane kennis kunt verdiepen.  Je ontvangt een syllabus van de behandelde stof met daarbij een handleiding voor het in contact brengen van je cliënt met de levensgids.
Happy Healing at Home hoort erbij. Tussentijds kun je altijd je docent om advies vragen. Extra ondersteuning vind je in de appgroep. Op de website voor studenten kun je de stof die in de les behandeld is downloaden. De lessen worden ondersteund met meditaties die je via de app binnenkrijgt. Je houdt je persoonlijke ontwikkeling weer bij en stuurt hierover verslag naar je docent.

Aan het eind van dit blok volgt een energiecheck: hoe stond je ervoor toen je begon? Hoe is het nu?
Aan het einde van deze module heb je een samenvatting gemaakt van de behandelde lesstof. Ook heb je verslagen ingeleverd van de readingen die je aan oefen cliënten hebt gegeven. Zo kan de docent je ontwikkeling volgen.  Je ontvangt je certificaat als deze verslagen een goed inzicht geven in jouw ontwikkeling.

Wat kun je na het afronden van  Leerling Reader?

Jij weet wat het belang is van vorige levens op huidige levens. Je weet hoe je informatie kunt ophalen in de Akashakronieken. Je kunt een basis reading geven en hebt het begin gemaakt met de informatie die je intuïtief hebt binnengekregen.
Wil je nog meer leren en nog meer verdiepen? Dan kun je doorstromen naar de module Reader.

Duur: 12 dagdelen
Prijs: € 750,-

Meer informatie of inschrijven:

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

 Privacyverklaring