Reader

In De Healing Academy werken we met drie auralagen. Deze worden uitgebreid behandeld en ook de quickscan van de chakra’s komt aan bod. Zo leer je gedegen hoe je dit kunt inzetten tijdens je readingen. We willen je zoveel mogelijk met oefencliënten laten werken. Daarna krijg je inzicht in hoe je met het innerlijk kind aan de slag kunt en hoe je dat kunt toepassen in een reading. Je krijgt les in hoe je een meditatie opbouwt zodat je dit goed kunt gebruiken in je werk. Ook wordt er gewerkt met diverse opstellingstechnieken die je inzicht geven in conceptie en geboorte, van jezelf en van een ander. En we gaan aan het werk om ervoor te zorgen dat je je los kunt maken van ingrijpende gebeurtenissen.

Onderwerpen van Reader

  • Auralagen en quickscan van de chakra’s
  • conceptie en geboorte
  • meditatietechnieken
  • werken met de traumaspirit
  • opstellingstechnieken  in de praktijk

Tijdsinvestering en leermiddelen

Ook in deze module maak je verslagen van de readingen die je geeft aan je collega-studenten en je oefencliënten.  Je krijgt huiswerk (Happy Healing at Home) mee om thuis af te ronden. De verslagen stuur je naar de docent. Je docent kun je altijd om advies vragen. Extra ondersteuning vind je in de appgroep. De informatie die bij deze module hoort  kun je op de website voor studenten downloaden. De lessen worden ondersteund met meditaties die je via de app binnenkrijgt.

Het werken met de opstellingstechnieken wordt opgenomen zodat je de video’s kunt  terugkijken.  Je ontvangt een syllabus van de behandelde stof en een handleiding voor het lezen en interpreteren van geboorte en conceptie. Daarbij ontvang je ook een handleiding voor het gebruiken van de opstellingstechniek.

Wanneer je voldoende verslagen hebt ingeleverd kan de docent aan de hand hiervan je vorderingen beoordelen. De docent kijkt naar de inhoud van je verslagen en niet naar de vorm. Ook wordt de feedback van je oefencliënten bekeken. Halverwege de module krijg je een energiecheck. Aan de hand van de energiecheck krijg je adviezen van je docent over wat je kunt verbeteren aan je readingen. Ook wordt je weer gevraagd een samenvatting te maken van de lesstof.

Wat kun je aan het einde van deze module?

Aan het einde van deze module kun je een hele goede reading geven. Je cliënten zullen zich gezien voelen. Je hebt jezelf ontwikkeld en weet waar bij jezelf de knelpunten zitten. Je bent aan het oefenen met het geven van begeleide meditaties en kunt een eenvoudige opstellingstechniek toepassen voor jouw cliënt.
Als je hierna nog verder wilt gaan, kun je ervoor kiezen om de master module te volgen. Dit is de laatste stap die je kunt nemen om energietherapeut te worden.

Duur: 12 dagdelen
Prijs: € 750,-

Meer informatie of inschrijven:

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

 Privacyverklaring