De Healing Academy biedt een volledige opleiding tot energetisch therapeut.

De opleiding bestaat uit vijf (keuze-) modules van elk zes dagen en is geschikt voor iedereen die met persoonlijke ontwikkeling bezig is. Of je nu al eerder cursussen of een opleiding op dit gebied hebt gevolgd of niet. Lees maar…
Wil je energetisch therapeut worden, kies dan voor alle modules die de opleiding biedt. Van leerling Healer en Healer, leerling Reader en Reader, tot een module voor Energetisch therapeut. Op deze site lees je alles over de onderdelen van de verschillende modules.

Stel, je hebt al één of meerdere reiki-opleidingen of energie opleidingen gevolgd. Neem dan contact op met De Healing Academy voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek.
Stel, je weet dat je veel dingen anders voelt en ervaart dan anderen en je wilt daar meer over leren. Begin dan met de module leerling Healer. Van daaruit kun je kijken of je verder wilt gaan.
Stel, je hebt een onderzoekende geest, bent al een tijd bezig met je persoonlijke en spirituele ontwikkeling en je wilt meer… dan ben je bij De Healing Academy ook aan het juiste adres!
Of… je wilt meer weten over de chakra’s? Dan is de module Healer echt iets voor jou.

Voordat je je inschrijft aan De Healing Academy maken we een afspraak voor een vrijblijvend informatie gesprek.  Aan de hand van dit gesprek kijken we waar je behoeftes liggen en aan welke module je het beste kunt beginnen. Ook kijken we of we bij elkaar passen.

Ambachtelijk

De Healing Academy leidt op tot het ambacht van healer en reader.  Op een praktische en nuchtere manier leer je de kneepjes van het spirituele vak. Om het geleerde in de opleiding meteen in de praktijk te brengen is er veel ruimte voor oefening en voor uitwisseling met je medestudenten. Voordat je het weet breng je wat je leert in de praktijk! Integriteit, zorgvuldigheid en respect voor elkaar zijn daarbij vanzelfsprekend.

Al met al staat De Healing Academy garant voor gedegen opleidingen voor iedereen die op een verantwoordelijke manier aan de slag wil als healer, reader of energietherapeut.

Kijk op op de pagina agenda voor meer informatie over de start van de verschillende modules. Nieuwsgierig geworden? Er worden regelmatig ontdekkingslessen gegevengeven.   Heb je aanvullende vragen of wil je graag even persoonlijk contact?  Bellen kan altijd – 06 50 666 027  of Vul het contactformulier in.

Meer info

Vul het formulier in, bel of email ons:
De Healing Academy is gevestigd aan de
Van Ruysdaellaan 41 -69 in Leidschendam
06 50 666 027
info@amandabouman.nl
Voldoende parkeerruimte voor de deur 

CONTACT

Van Ruysdaellaan 41-69 Leidschendam
06 - 50 666 027
dehealingacademy@gmail.com