De Healing Academy biedt een volledige opleiding tot energietherapeut.

Maar Amanda Bouman en haar collega’s leiden niet alleen energietherapeuten op. De opleiding bestaat uit vijf (keuze-) modules van elk twaalf dagdelen en is geschikt voor iedereen die met persoonlijke ontwikkeling bezig is. Of je nu al eerder cursussen of een opleiding op dit gebied hebt gevolgd of niet. Lees maar…
Wil je energietherapeut worden, kies dan voor alle modules die de opleiding biedt. Van leerling Healer en Healer, leerling Reader en Reader, tot een module voor Energietherapeut. Op deze site lees je alles over de onderdelen van de verschillende modules.

Stel, je hebt al één of meerdere reiki-opleidingen of energie opleidingen gevolgd. Neem dan contact op met De Healing Academy voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek.
Stel, je weet dat je veel dingen anders voelt en ervaart dan anderen en je wilt daar meer over leren. Begin dan met de module leerling Healer. Van daaruit kun je kijken of je verder wilt gaan.
Stel, je hebt een onderzoekende geest, bent al een tijd bezig met je persoonlijke en spirituele ontwikkeling en je wilt meer… dan ben je bij De Healing Academy ook aan het juiste adres!
Of… je wilt meer weten over de chakra’s? Dan is de module Healer echt iets voor jou.

Voordat je je inschrijft aan De Healing Academy houden we een informatie gesprek.  Aan de hand van dit gesprek kijken we waar je behoeftes liggen en aan welke module je het beste kunt beginnen. Ook kijken we of we bij elkaar passen. De Healing Academy leidt op bijna ambachtelijke wijze op. De ervaren docenten brengen je op een praktische, nuchtere manier de kneepjes van de spirituele vakken bij. Om het geleerde in de opleiding meteen in de praktijk te brengen is er veel ruimte voor oefening en voor uitwisseling met je medestudenten. Voordat je het weet breng je wat je leert in de praktijk! Integriteit, zorgvuldigheid en respect voor elkaar zijn daarbij vanzelfsprekend.

Al met al staat De Healing Academy garant voor gedegen opleidingen voor iedereen die op een verantwoordelijke manier aan de slag wil als healer, reader of energietherapeut.

Kijk op op de pagina agenda voor meer informatie over de start van de verschillende modules. Ben je gewoon nieuwsgierig? Geef je dan op voor een ontdekkingsles.  Ben je geïnteresseerd in wat De Healing Academy te bieden heeft? Bellen kan altijd – 06 50 666 027  of Vul het contactformulier in.

Meer info

Vul het formulier in, bel of email ons:
Binckhorstlaan 135 Den Haag
06 50 666 027
info@amandabouman.nl

 

CONTACT

Binckhorstlaan 135 Den Haag
06 - 50 666 027 / 070 – 346 4586
dehealingacademy@gmail.com