Over ons

Alles is energie.

Het klinkt prachtig, maar wat is het nu precies en wat kun je er dan allemaal mee?

Ooit begon ik met die vragen aan mijn zoektocht naar werken met energie: healen en readen.

Het leidde tot De Healing Academy waar jij, in verschillende modules van leerling healer, healer, leerling reader  tot master, kennis kunt maken én leert te werken met energie. Een mooie weg vol ontdekking en zelf ontplooiing.

Amanda Bouman

Oprichter van De Healing Academy

 

Wat Amanda zelf vertelt over energiewerk en De Healing Academy:

In 1998 kwam ik voor het eerst in aanraking met reiki. Deze energie was mij direct vertrouwd. Ik vond en vind het echt heerlijk om met reiki te werken. Na mijn eerste reiki-inwijding ging het erg rap. Het was alsof het dekseltje van mijn helende vermogens werd afgehaald… van reiki I naar reiki II en van reiki II naar het masterschap. Onderweg naar het masterschap heb ik ongelooflijk veel vormen van energiewerk onderzocht: seichem, cartouche, golden age reiki, de vuurdraak-energie, magnetiseren, universele energie en nog veel meer. Kortom: ik zat in de energiesnelkookpan en begon aan een avontuurlijke reis…

Toen ik zelf eenmaal ging lesgeven in het werken met energie kwam ik tot de ontdekking dat er ongelooflijk veel mogelijk is. Ik deed zorgvuldig onderzoek naar alle energieën die ik tegenkwam. Ook was ik bezig met het uitpluizen van diverse healingtechnieken. De vragen van cliënten, vragen van studenten en met heel veel onderzoek.
Dit heeft geresulteerd in het bedenken en ontwikkelen van deze opleiding. Wellicht is het overbodig om te zeggen, maar ik voel me in dit proces erg gesteund door de spirituele wereld. En wat heeft deze reis me gebracht? De Healing Academy is een feit!

De missie van De Healing Academy

Wij willen mensen opleiden tot ambachtelijk healer. Onze studenten leren om therapeutisch met energie te werken, op een verhelderende en vooral spirituele wijze. Om dit te waarborgen heeft De Healing Academy een aantal kernkwaliteiten geformuleerd:
Wij ondersteunen onze studenten en moedigen de studenten aan te vertrouwen op de eigen intuïtie.
Wij delen onze kennis zonder voorbehoud. Een voorwaarde om onze studenten tot een hoog niveau op te leiden is transparantie over de te verkrijgen kennis.
De student hoeft geen beloftes van geheimhouding af te leggen en mag alle eigengemaakte kennis gebruiken en verspreiden zonder toestemming.
Voor de verspreiding van de schriftelijke, audio en visuele materialen is minstens bronvermelding en in ieder geval toestemming van de opleiding nodig.
Wij willen kwaliteit leveren. De student kan er vanuit gaan dat wij hoge eisen aan onszelf stellen.
Wij staan open voor nieuwe technieken die onze missie onderstrepen. Dit betekent dat de docenten zich doorlopend blijven ontwikkelen, zowel in het zoeken naar nieuwe methodieken als in het zelf ontwikkelen van nieuwe technieken.
Het is belangrijk dat onze studenten gebruik kunnen maken van methodes die het beste bij hén passen. Zo streven wij naar het verder bevorderen en verder professionaliseren van de opleiding.

DE OPLEIDINGEN

De modules

Leerling Healer     Healer     Leerling Reading     Reading

750,-

INSCHRIJVEN VOOR EEN OPLEIDING

De modules

Leerling Healer     Healer     Leerling Reading     Reading

750,-

INSCHRIJVEN VOOR EEN OPLEIDING

Meer info

Vul het formulier in, bel of email ons:
De Healing Academy is gevestigd aan de
Van Ruysdaellaan 41 -69 in Leidschendam
06 50 666 027
info@amandabouman.nl
Voldoende parkeerruimte voor de deur 

CONTACT

Van Ruysdaellaan 41-69 Leidschendam
06 - 50 666 027
dehealingacademy@gmail.com