Amanda Bouman

Wat Amanda over zichzelf zegt:

Het is eigenlijk allemaal begonnen met reiki. Ik kwam er achter hoe gevoelig ik ben en hoe weinig ik wist over het werken met energie. Ik wilde steeds meer weten over energie. En toen ik steeds meer wist, wilde ik nog meer weten. Ik ontdekte dat ik erg blij word van lesgeven en kennisoverdracht. Het allerfijnste vind ik mensen de deur uit laten gaan met een opgeruimd gemoed en antwoorden op hun vragen.

Ik ben een heel nieuwsgierig mens. Als 16 jarige stond ik al in de boekhandel boekjes te lezen over kleurentherapie, pendelen, werken met kristallen en kruiden. Op de website van mijn praktijk is nog veel meer informatie te vinden. Maar om je een indruk te geven van wat ik allemaal gedaan heb:

 

Zit je? Daar komt ie: Reiki I, II en III; Universele Energie 1, 2, 3; Jaaropleiding Conscious Mind Training 1, 2 en 3; De kracht van Vrouw Zijn 1 en 2; Readingopleiding, Specialisatiemodule relatie- en familiepatronen; Energetica van het bedrijfsleven, Healing opleiding, Specialisatie slaappatronen, innerlijk kind; Voice Dialogue jaartraining; Merkaba training; Genezen van het geboorteproces; Soulretrieval; Leela kaarten; Transcedente diepte meditatie; Jaaropleiding Voyager Tarot Consultant; Massage voor gevorderden; werken met gidsen; werken met de biotensor 1 en 2; opleiding tot hypnose coach; traning IEMT Practioner, workshop quantum touch en de laatste opleiding was een opleiding tot klankschalen behandelaar.

Les geven is voor mij echte passie. Ik hoop je te zien op de Healing Academy! Vrijblijvend een afspraak plannen voor een intakegesprek?

Nog meer weten over de praktijk? www.amandabouman.nl

 

 

Meer info

Vul het formulier in, bel of email ons:
De Healing Academy is gevestigd aan de
Van Ruysdaellaan 41 -69 in Leidschendam
06 50 666 027
info@amandabouman.nl
Voldoende parkeerruimte voor de deur 

CONTACT

Van Ruysdaellaan 41-69 Leidschendam
06 - 50 666 027
dehealingacademy@gmail.com