READER

In De Healing Academy werken we met drie auralagen. Deze worden uitgebreid behandeld en ook de quickscan van de chakra’s komt aan bod. Zo leer je gedegen hoe je dit kunt inzetten tijdens je readingen. We willen je zoveel mogelijk met oefencliënten laten werken. Daarna krijg je inzicht in hoe je met het innerlijk kind aan de slag kunt en hoe je dat kunt toepassen in een reading. Je krijgt les in hoe je een meditatie opbouwt zodat je dit goed kunt gebruiken in je werk. Ook wordt er gewerkt met diverse opstellingstechnieken die je inzicht geven in conceptie en geboorte, van jezelf en van een ander. En we gaan aan het werk om ervoor te zorgen dat je je los kunt maken van ingrijpende gebeurtenissen.

Lesplan

 

Les 1 en 2

Huishoudelijke mededelingen

De weerstand

Herhaling van lesstof uit de vorige module

Schrijven of bellen

Auralagen / geheugensteun / quickscan en samenvatting

Uitleg over het maken van verslagen / die mogen kort en krachtig

 

Opgave van huiswerk (Happy Healing at Home HHAH)  oefenen met elkaar op elkaar bloemetje lezen van vroeger en van nu of oefenen op proefcliënten

maken van verslagen en samenvatting

 

Les 3 en 4

Hoe ging de HHAH – uitwisseling van tips en truuks

Focus in je energie dagboek. Alles wat je aandacht geeft groeit

Projecties in de auralagen van jezelf op je cliënt

Schaduwkant, bloem en potentieel (wij kijken niet vooruit)

Onbewust / onbekwaam

innerlijk kind in de tijd – bevroren bel energie in de tijd

Oefen je genoeg / consequenties van niet genoeg oefenen

 

Opgave van HHAH – Oefenen met proefcliënten en feedback vragen

Wat is je Focus voor de komende week/

Maken van verslagen en samenvatting

 

Les 5 en 6

Hoe ging de HHAH – uitwisseling tips en truuks –

Conceptie en geboorte lezen bij elkaar

De tijdlijn kijken/weten/voelen

In de energie gaan staan

Levens en tussenlevens

Astrale gebieden voor gevorderden

 

Opgave van HHAH – Levens en tussenlevens bij elkaar lezen

Maken van verslagen en samenvatting

 

Les 7 en 8

Hoe ging de HHAH – uitwisseling tips en truuks

Tussenlevens  en astrale gebieden en vastzittende energie

Conceptie en geboorte herhalen

Akasha gidsen en bijgidsen

Levens en tussenlevens

Hoe pak je een reading bij een proefcliënt aan

 

Opgave van HHAH – lezen bij elkaar of proefcliënten van buiten – Hoe pak je dat

maken van verslagen en samenvatting

Les 9 en 10

Hoe ging de HHAH – uitwisseling en tips en truuks

Cliënten uitnodigen om naar De Healing Academy te komen

napraten en verslag leggen

ontvangst oefenen

Samenvatten – wat diende zich aan

Wat wil je verdiepen

Heb je de lesstof allemaal gelezen? Maak een samenvatting in je eigen woorden

 

 

Opgave van HHAH – samenvatting eigen groei opschrijven kun je teruglezen in je energiedagboek

Samenvatting en verslagen – reading van een proefcliënt

 

 

Les 11 en 12

Hoe ging de HHAH – uitwisseling en tips en truuks

Heb je je eigen groei goed kunnen volgen

Herhalen of oppakken wat is blijven liggen

Feestje en plechtige uitreiking van het certificaat

 

 

Alle lessen worden ondersteund met lesmateriaal

De lessen worden opgenomen en de luisterbestanden worden per app naar de groepen gestuurd zodat je alle lessen of onderdelen daarvan kunt terugluisteren

Onderwerpen van Reader

  • Auralagen en quickscan van de chakra’s
  • conceptie en geboorte
  • meditatietechnieken
  • werken met de traumaspirit
  • opstellingstechnieken  in de praktijk

Tijdsinvestering en leermiddelen

Ook in deze module maak je verslagen van de readingen die je geeft aan je collega-studenten en je oefencliënten.  Je krijgt huiswerk (Happy Healing at Home) mee om thuis af te ronden. De verslagen stuur je naar de docent. Je docent kun je altijd om advies vragen. Extra ondersteuning vind je in de appgroep. De informatie die bij deze module hoort krijg je per mail toegestuurd. De lessen worden ondersteund met meditaties die je via de app binnenkrijgt. Ook wordt de les zoveel mogelijk opgenomen zodat je deze kunt terugluisteren.

Je ontvangt een syllabus van de behandelde stof en een handleiding voor het lezen en interpreteren van geboorte en conceptie.

Wanneer je voldoende verslagen hebt ingeleverd kan de docent aan de hand hiervan je vorderingen beoordelen. De docent kijkt naar de inhoud van je verslagen en niet naar de vorm. Ook wordt de feedback van je oefencliënten bekeken. Halverwege de module heb je een gesprek met je docent over je ontwikkelpunten met eventuele adviezen. Ook wordt je weer gevraagd een samenvatting te maken van de lesstof.

De module

Reading

750,-

INSCHRIJVEN VOOR EEN OPLEIDING

De module

Reading

750,-

INSCHRIJVEN VOOR EEN OPLEIDING

Wat zeggen de studenten?

 

Ik heb net de laatste module (de master) bij de Healing Academy afgesloten. Alle modules zijn me dierbaar, om allerlei redenen. In de reader module, de een na laatste (voor mij dan, je kunt dat helemaal zelf bepalen, wat ook heel fijn is) zijn we onder meer (weer) aan de slag gegaan met de chakra scan. Dat is ook zo fijn, Amanda herhaalt sommige onderwerpen, waardoor het ook allemaal beter blijft hangen. We hebben het over projecties gehad, schaduwkanten, relatiereading en mannen en vrouwenenergie. En oefenen. Oefenen helpt en dat is altijd een deel van je huiswerk. Vanaf de eerste dag word je ook gevraagd een energie dagboek bij te houden. Hoe zit ik vandaag in mijn energie? Wat is het effect van wat ik heb geleerd, wat ik heb geoefend? Verslagen. Ik heb altijd verslagen gemaakt van mijn oefenhuiswerk. Omdat ik dat ook zelf prettig vind. Amanda neemt altijd de tijd om je huiswerk te lezen en er op te reageren. De opleiding en zeker de reader module heeft mij ontzettend veel gebracht. Studiegenootjes die bijna wel familie van je worden omdat je zoveel bijzondere dingen met ze deelt. Een gevoel van wie ik ben en waar ik energie van krijg. En dat ik een reader en healer ben. De Healing Academy is de afgelopen jaren een hele bijzondere plek geweest, als een 2e thuis en ik zal het missen. Ik ga er naar terug, dat kan bijna niet anders.
Anja

Bij leerling reader leerde ik dat ik kon readen. Bij reader gingen we de diepte in van de readingen. Hoe (of waar) kun je antwoorden vinden voor specifieke vragen? Hoe kan je readingen helder en puur houden en dit ook zo overbrengen op de persoon die geread wordt? Zodat je ze iets kunt laten (in)zien waar ze praktisch wat aan hebben.
Dat vond ik spannend, in het begin verbazingwekkend en zeer ontroerend: Dat je kunt zien/voelen dat de informatie bij de ander binnenkomt en daar iets openbreekt. Schoonheid!
Hanneke

Door mijn deelname aan diverse modules Healing en Reading aan de Healing Academy begreep ik eindelijk hoe ik ook nog waarneem, namelijk met mijn intuïtie. Gaandeweg werd me duidelijk welke signalen ik altijd al wel ervoer, voelde of gewoonweg wist, maar die ik nog niet herkende als een oerbron van kennis waarop ik echt kan vertrouwen. Ik snapte ineens waar de oorsprong van die kennis vandaan komt. Daardoor kan én wil ik die kennisbron beter inzetten. Tijdens de lessen heb ik de vorm leren kennen waarop mijn intuïtie praktisch voor mij als doener en ondernemer werkt. Daarnaast heeft de opleiding aan de Healing Academy me geholpen mij als ondernemer verder te focussen op een missie waar ik al mee bezig was, maar waar ik nog net niet genoeg op durfde te vertrouwen. Ik snap nu waar ik mee bezig ben en waarom. Daarnaast herken ik bepaalde issues veel sneller en kan ik adequater reageren en oplossen. Wat ik ook als een ‘plus’ heb ervaren, is dit leerproces samen met anderen te doorlopen, mensen met weer heel andere skills, en door veel te oefenen op proefpersonen. Al met al: voor mijn persoonlijke ontwikkeling is de Healing Aacedamy cruciaal geweest.
Katja

 

 

Meer info

Vul het formulier in, bel of email ons:
Binckhorstlaan 135 Den Haag
06 50 666 027
info@amandabouman.nl

 

CONTACT

Binckhorstlaan 135 Den Haag
06 - 50 666 027 / 070 – 346 4586
dehealingacademy@gmail.com