Dit zeggen de studenten over De Healing Academy

De opleiding tot energetisch therapeut bij de Healing Academy heeft mijn leven omgegooid: mijn krachtige hoofd staat nu in dienst van mijn hart i.p.v. andersom. Vindt maar eens een opleiding die dat voor elkaar krijgt.
Energiewerk is een fabelachtige bron voor inzicht in zo’n beetje elk aspect in het leven. Daarnaast is energiewerk een essentiële aanvulling op de reguliere geneeskunde. Maar het is ook heel lastig navigeren: anders dan de reguliere geneeskunde is er niet zoveel ‘evidence based’. Weten wat wanneer wel en niet werkt is niet zo eenvoudig. 
Amanda Bouman biedt vanuit de Healing Academy opleidingen die staan als een huis. Amanda’s aanpak is nuchter: ze selecteert vanuit haar ruime ervaring alleen die technieken die goed werken. Waar dat kan brengt ze het terug tot precies dat wat nodig is. Daarbij biedt ze een werkelijk veilige leersetting, wordt er vaak gelachen en is de integriteit van de therapeut een vast onderwerp. Elke lesdag was magisch! 
Christiaan Vroegindeweij
—-

Al aan het einde van de eerste dag had ik meer geleerd dan ik gedurende de hele cursus voor mogelijk had gehouden. Albert Iedema
—-

Reading.. het klonk voor mij bijzonder mysterieus. Iets waar je vast een speciaal talent voor moet hebben en dan ook nog heel erg je best voor moet doen. Al in les één bleek het tegendeel. Doe maar vooral niet je best, want dan ben je niet op je best. Ik herinner me de verbazing dat ik het zomaar kon. Gelukkig is in de opleiding heel veel ruimte om te oefenen. Op elkaar en later ook op “mensen van buiten”, spannend en heel waardevol om feedback te krijgen na een reading van mensen die je helemaal niet kent.
—-

Door mijn deelname aan diverse modules aan de Healing Academy begreep ik eindelijk hoe ik ook nog waarneem, namelijk met mijn intuïtie. Gaandeweg werd me duidelijk welke signalen ik altijd al wel ervoer, voelde of gewoonweg wist, maar die ik nog niet herkende als een oerbron van kennis waarop ik echt kan vertrouwen. Ik snapte ineens waar de oorsprong van die kennis vandaan komt. Daardoor kan én wil ik die kennisbron beter inzetten. Tijdens de lessen heb ik de vorm leren kennen waarop mijn intuïtie praktisch voor mij als doener en ondernemer werkt. Daarnaast heeft de opleiding aan de Healing Academy me geholpen mij als ondernemer verder te focussen op een missie waar ik al mee bezig was, maar waar ik nog net niet genoeg op durfde te vertrouwen. Ik snap nu waar ik mee bezig ben en waarom. Daarnaast herken ik bepaalde issues veel sneller en kan ik adequater reageren en oplossen. Wat ik ook als een ‘plus’ heb ervaren, is dit leerproces samen met anderen te doorlopen, mensen met weer heel andere skills, en door veel te oefenen op proefpersonen. Al met al: voor mijn persoonlijke ontwikkeling is de Healing Aacedamy cruciaal geweest.
—-

Als je no-nonsense opgeleid wilt worden tot master in het werken met energie, dan ben je bij De Healing Academy aan het juiste adres. Ik heb alle modules met groot plezier doorlopen. Ik ben mezelf onderweg tegengekomen, heb me hervonden en ben getraind in het werken met het energielichaam op een manier die ik niet voor mogelijk. Alle oefeningen en methodes zijn uitvoerig in de praktijk geoefend. Dus enerzijds heb je het traject zelf doorlopen en de methodieken ervaren, anderzijds kan je daardoor ze op heldere wijze toepassen op een ander. Het lesmateriaal bestaat uit geschreven stukken, je eigen verslagen en audio materiaal. Iedere leerling of je nu analist, denker, dromer of doener bent, komt aan zijn trekken.
—-