Stappenplan relatiehealing

Een relatiehealing gaat niet alleen over een relatie tussen twee partners. Het kan ook gaan over de relatie met een kind, ouder, vriend(in) of zelfs de relatie met het werk.
Wanneer voer je een relatiehealing uit?
Wanneer er regelmatig scherpte is in de communicatie, spraakverwarring, machtsconflicten of manipulatief gedrag. Kortom er is geharrewar.
Een relatiehealing is geen wondermiddel. Er moet ook iets veranderen in de manier waarop men met elkaar communiceert. Een relatiehealing kan wel de scherpe kantjes eraf halen. En kan er op die manier voor zorgen dat de communicatie weer op gang komt. Het is belangrijk om dit goed te communiceren naar je klant.

Relatiehealing kun je bijvoorbeeld toepassen:
In ouder/kind relatie (zowel bij jongere kinderen/ouders en pubers/ouders)
Volwassen kind/ouder relatie;
Een liefdesrelatie;
Werkrelatie;
Vriendschap;
Bij voorkeur voer je een relatiehealing uit met toestemming van alle partijen. Dat is natuurlijk niet altijd mogelijk. En daarom beschrijf ik een healing waarbij één van de partijen geen wetenschap heeft van de healing. Degene die om de healing vraagt noem ik Jan. Degene die van niets weet noem ik Piet.

De behandeling
Stem af op Jan met de naam en de geboortedatum of met een foto
Vraag de naam van de andere partij
Gebruik het raam als methode om contact te leggen
Vertel tegen Jan en Piet op geestesniveau dat je een relatiehealing gaat uitvoeren en dat je respect gaat hebben voor het feit dat Piet van niks weet.
Stel je Jan en Piet voor alsof ze tegenover elkaar zitten of staan
Kijk of weet of er energie tussen Jan en Piet zit of stroomt
Stel je een soort buis voor tussen Jan en Piet.
Laat in de buis een kleur oplichten voor Jan en een kleur oplichten voor Piet.
Breng een afvoerpijp aan onder de buis
Kijk bij Piet of daar energie van Jan zit. Als daar energie zit van Jan dan ga je die energie terug laten stromen naar Jan.
Kijk bij Jan of daar energie van Piet zit. Als daar energie zit van Piet, stuur je die energie terug naar Piet. Als Piet die energie niet terug wil, dan laat je de energie via de afvoerpijp weglopen.
Op de plek waar je bij Jan energie hebt weggehaald stuur je energie om de lege plek op te vullen.
Sluit goed af EN sluit het raam
Bel met Jan en bespreek na
Maak een verslag