Traject bij 
De Healing Academy

Bij de Healing Academy leiden we je op tot het meesterschap in het werken met energie.
Deze opleiding omvat 3 modules.

Het begint met een sterke basis en zorgt dat je een stevig fundament ontwikkelt met inzicht en kennis rond (jouw) energie, intuïtie en het inzicht wat daarvoor nodig is. 

Intuitie

Intuitie

 

De eerste bouwstenen richting vertrouwen op eigen inzichten.

 

 

 

Lees meer →

Master

Master

 

Ervaar wat je hebt opgebouwd, verbind je kennis en ontdek een aantal mooie energietechnieken, die je nog verder helpen in het werken met energie.

 

Lees meer →

Inzicht

Inzicht

 

Leer vertrouwen op wat je voelt en ziet, wat je ruikt en waarneemt.

 

 

 

Lees meer →

Schrijf
je in

De modules

Bij de Healing Academy leiden we je op tot het meesterschap in het werken met energie.
Deze hele opleiding omvat drie modules. We beginnen met een sterke basis. Dat zorgt er voor dat jij een stevig fundament creëert om je intuïtie goed te gebruiken. Het begint met een sterke basis en zorgt dat je een stevig fundament ontwikkelt met inzicht en kennis rond (jouw) energie, intuïtie en het inzicht wat daarvoor nodig is. 

De modules

De modules je intuïtie vergroten, kracht van inzicht en Master in energiewerk vinden steeds om de week plaats. In totaal krijg je per module 7 keer les van 4 à 4,5 uur. Van 10.30 tot 15.00 uur. Kijk bij intuïtieve kracht voor meer informatie. 

En de module Kracht van Inzicht maakt van jouw intuïtie een super power! 

Om master in energiewerk te worden is het nodig om alle modules te volgen. Tenzij je een andere aanvullende opleiding hebt gevolgd. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

 

Werken met energie

Werken met je intuïtie geeft je de kans om jezelf te ontdekken en te ontplooien. Met reading en healing kun je mooi werk verrichten, voor een ander, maar vooral ook voor jezelf.
Healers en readers zijn we allemaal. De een heeft dit meer ontwikkeld dan de ander.
Binnen de Healing Academy kun jij jouw intuïtie en inzicht als kracht ontdekken of juist sterker ontwikkelen.

Er worden regelmatig ontdekkingslessen gegeven, hier kun je, in twee korte workshops van elk 1,5 uur op een speelse manier ontdekken of een traject aan de Healing Academy bij jou past. Kom daarom eens kennis maken.

Heb je vragen of de Healing Academy echt bij jou past of wil je graag even persoonlijk contact, bel dan met Amanda op 06 50 666 027 of vul het contactformulier in.

Heb je een onderzoekende geest?
En ben je al een tijd bezig met je persoonlijke en spirituele ontwikkeling?
Of wil je dit juist nog meer verdiepen?
Dan is de Healing Academy de plek voor jou. Juist hier hebben we ruimte om te groeien en te ontdekken.

Nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben, meer uitleg nodig hebben of iets willen bespreken, stuur dan een appje voor een persoonlijk advies gesprek.

Heb je elders al eens een opleiding of workshop gevolgd rond één van de energie onderwerpen?
Neem dan even contact op voor een informatief gesprek, zodat we, in overleg, kunnen kijken waar jij zou kunnen instromen in de opleiding.

Ambachtelijke spiritualiteit

De Healing Academy staat garant voor een gedegen opleiding voor een ieder, die op een verantwoordelijke manier aan de slag wil gaan met zijn of haar intuïtie.

 

Op een praktische en nuchtere manier leer je de kneepjes van het spirituele vak.
Om het geleerde in de opleiding meteen in de praktijk te brengen is er veel ruimte voor oefening en voor uitwisseling met medestudenten. Voordat je het weet breng je wat je leert in de praktijk!

We hebben regelmatig plek voor oefencliënten. Geef je op!  

Integriteit, zorgvuldigheid en respect voor elkaar zijn daarbij belangrijke uitgangspunten, die door de Healing Academy gewaarborgd worden.

‘’Bij de Healing Academy bieden we je een traject voor persoonlijke ontwikkeling, waarbij jouw intuïtie en inzicht worden ontwikkeld en aangescherpt. Zo werk je op een spirituele manier aan jezelf.’’

 

‘’Bij de Healing Academy bieden we je een traject voor persoonlijke ontwikkeling, waarbij jouw  intuïtie en inzicht worden ontwikkeld en aangescherpt. Zo werk je op een spirituele manier aan jezelf.’’