Energiewerk voor Professionals

 

Een extra tool voor Coaches, therapeuten en behandelaars

Energiewerk voor professionals

Stel nou dat jij een professional bent die al werkt als coach of therapeut of op een andere manier mensen begeleid. Stel nou dat je veel voelt en ervaart en al weet hoe je iemand moet begeleiden. En je wilt je graag verdiepen in het werken met energie, werken met trance en op stellingstechnieken? Nou dan is dit traject zeker weten iets voor jou.

Therapeuten, behandelaars en coaches

Bij De Healing Academy hebben we gemerkt dat veel therapeuten, behandelaars en coaches gevoelig zijn. Een gevoeligheid die ze helpt om hun cliënten goed te begeleiden en goed te ondersteunen.

En dat kan betekenen dat je soms (of vaak) dingen weet die je eigenlijk niet kunt weten. Of dat je op precies het juiste moment de juiste dingen zegt. Zo langs je neus weg. En dat je misschien wel van binnen voelt wat er met je cliënt aan de hand is en dat je dan ook weet wat je moet doen en moet zeggen.

Voor deze mensen hebben we een mooi traject samengesteld. Een mastermodule voor professionals. Met heel veel oefeningen die over het werken met energie gaan. Oefeningen die jouw intuïtie super sterk maken. Oefeningen die er op gericht zijn jou te laten vertrouwen op jouw intuïtie.

Het is een echte praktijk opleiding. Je krijgt uiteraard een werkboek met daarin de meeste oefeningen uitgeschreven. En ook wat theorie. Toch vooral veel praktijkwerk. Bij De Healing Academy weten we dat je werken met energie het snelste leert wanneer je het veel doet. Jawel dat kan tamelijk spannend zijn.

Het leuke hiervan is dat je in een groep aan de slag gaat met je intuïtie en dat je je bijzondere ervaringen met elkaar kunt delen en er op deze manier achter komt dat je niet de enige bent en dat jouw ervaringen niet zo gek zijn (als jezelf misschien denkt) .

Welke onderwerpen gaan we behandelen

Energie werk: Energie voelen; energie zien; werken in elkaars energieveld; opbouwen van een werkveld; energie terughalen van de tijdlijn; ervaren wanneer er toestemming is om met energie te werken;

Opstellingstechnieken: werken met een dilemma; van kwetsbaarheid naar kracht en vice versa; door de generaties heen; patroondoorbrekend werk; werken met helende zinnen; de metaspiegel;

Trancewerk: iemand op een gedegen manier in trance brengen; trancereis begeleiden; de kracht van het onderbewuste inzetten.

Best veel voor 7 lessen van circa 4 à 4,5 uur. Jawel. Als je klaar bent dan kun je ook echt wat.

Je krijgt een werkboek waarin alle onderwerpen behandeld worden. Wat in de lessen besproken wordt nemen we zoveel mogelijk op en krijg je per whatsapp toegestuurd.

Tijdsinvestering en leermiddelen

7 x 4 à 4,5 uur! Let op het schema in de agenda. Zo krijg je de tijd om de lesstof goed eigen te maken. Elke les is er gelegenheid om te oefenen met je collega studenten. Je krijgt oefeningen mee naar huis. In het werkboek staan diverse formats die je kunt gebruiken en kunt aanpassen naar eigen behoefte of niveau.

Het is echt een praktijk opleiding en daarom krijg je huiswerk en oefeningen mee en maak je korte verslagen van de sessies die je thuis oefent. De verslagen krijg je voorzien van feedback en tips weer terug. Een super manier om je intuïtie te verdiepen EN om er taal aan te geven. De studenten hebben aangegeven dat ze voor de huiswerkopdrachten circa 2 à 3 uur nodig hebben.

Elke week op donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur is spreekuur tijd. Wil je hier gebruik van maken voor advies of tips? Geef het aan via de app of de mail. Dan wordt er tijd voor je ingepland. Liever een andere tijd? Geef het aan.

En elke deelnemer krijgt de gelegenheid om 1,5 uur tijd in te plannen voor een privé consult. We moedigen de studenten ook echt aan om dit te doen. Want zo’n privé consult kan zomaar een boost geven aan je intuïtie.

De kosten voor dit traject voor professionals – 1.100 euro. Inclusief alle begeleiding!

Je intuïtie vergroten

 

€ 775,-

 

 

Bekijk ook:

Kracht van inzicht

€ 775,-

Master in energiewerk

€ 1025,-

Opkomende trajecten

of workshops