Hier vind je het aanbod van de workshops van De Healing Academy. De workshops hebben in ieder geval steeds te maken met het werken met energie. Soms is er wat meer ervaring in het werken met energie vereist. Dan zullen we dat erbij zetten.  En je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. 

Daarnaast hebben we circa één keer per twee maanden ontdekkingslessen. Tijdens de ontdekkingslessen kun je ontdekken of het werken met energie iets voor jou is. Voor de prijs hoef je het niet te laten. De ontdekkingslessen zijn slechts 7,50 euro per les.

We willen je graag enthousiast maken over het werken met je intuïtie en het werken met healing. Ook vinden we het fijn om mensen die al met energie werken te interesseren voor meer diepgang in het werken met energie en healing.

We zijn hard aan het werk om het aanbod te laten groeien. 

Healing Acces is een aparte categorie. Dat is een serie van zes individuele bijeenkomsten met één van de docenten. De docenten leren je tijdens deze zes bijeenkomsten de schone kunst van het werken met energie. Je zit na deze zes bijeenkosmten op een basis niveau.

We vinden het leuk om van je te horen.

Hier vind je meer informatie over Healing Acces