Energie verbindingen 

 

Loskomen van het verleden

Energieverbindingen

Herken je dit? Je relatie is al jaren verbroken, toch kun je die ander maar niet uit je hoofd krijgen. In je hoofd blijf je een bepaalde conversatie of ruzie herhalen, in allerlei variaties.

Symptomen

Ook kan het zijn dat jij je onverklaarbaar aangetrokken voelt tot iemand die je helemaal niet aantrekkelijk vindt. Tijdens een gesprek of ontmoeting voel jij je ineens geïrriteerd raken. Zomaar zonder reden. De verkoper “smeert” jou iets aan wat je helemaal niet wilt hebben. Of deze: net zat je nog gezellig te praten en ineens krijg je het benauwd.

Dit zijn allemaal symptomen die kunnen wijzen op een energieverbinding. Al dan niet gewenst.

Positief of negatief?

Mensen kunnen op veel manieren energieverbindingen naar elkaar leggen. We doen het dagelijks. Het kan de communicatie vergemakkelijken of zorgen dat we ons tot iemand aangetrokken voelen. Ook die ruzie met je puber, je geliefde of je collega kan wijzen op een ongezonde energieverbinding.

Natuurlijk zijn er ook positieve verbindingen. Maar ja, daar heb je geen last van. Het gaat om de verbindingen met negatieve verschijnselen, zoals benauwdheid, hoofdpijn, irritatie, ruzie, maagpijn en gehakketak. Voor meer informatie over de gevolgen van energieverbindingen verwijs ik graag naar dit artikel.

Heb jij het gevoel of het idee dat je hier regelmatig mee te maken hebt? Dan is deze workshop echt iets voor jou. Tijdens een middag onder professionele begeleiding aan de slag met het verwijderen van energieverbindingen die je een vervelend gevoel bezorgen.

Aan het eind van de workshop heb je een nieuwe tool om hiermee in je eentje aan de slag te gaan. En heb jij dit al eens geleerd maar doe je dit liever onder professionele begeleiding? Dan ben je ook van harte welkom.

Tijdens de workshop krijg je een handout zodat je alles nog eens kunt nalezen. En heb je whatsapp? Dan maak ik voor de deelnemers een groep aan in Whatsapp en krijg je wat er gezegd wordt in geluidsbestanden toegestuurd. Inclusief de meditaties.

Waar: Leidschendam

Wanneer: Check even de agenda [link naar de agenda] van 10.00 tot 12.30 uur

Kosten : 50 euro

Inclusief: koffie, thee, lekkers en handout

Workshop
Energieverbindingen

 

€ 50,–

 

Eén ochtend van 10.00 – 12.30 uur

Bekijk ook:

Healing
Acces

€ 700,-

Opkomende trajecten

of workshops

[event-list cat='25' column='4' style='grid']