Hart Magneet

 

Werken aan je hartmagneet in zes stappen

Deze training helpt jou je hartmagneet te veranderen in een energie die bij jou past.

Werken aan je hartmagneet in zes stappen Ontdekken wie jij bent, wat je te bieden hebt EN wat je nodig hebt.

Een tijd geleden(2005) heb ik een training ontwikkeld over hoe je je hartmagneet kunt veranderen. Omdat ik merkte dat mensen een partner aantrokken die eigenlijk niet zo goed bij ze paste.

Wanneer ze dan bij mij in de praktijk kwamen hadden ze allerlei vragen over de liefde. Eén van de meest voorkomende vragen is “Hoe komt het toch dat ik de verkeerde persoon tref”.

En dat ging eigenlijk altijd over een hartmagneet die geprogrammeerd was toen ze een stuk jonger waren. Tja en zeg nou zelf, als je zestien bent heb je toch echt andere dingen nodig dan wanneer je 25 bent of 50. En die hartmagneet was weer gebaseerd op het feit dat mensen eigenlijk niet weten wat ze allemaal te bieden hebben. En al helemaal niet wat ze nodig hebben.

Het moet klikken zeggen ze dan. Ja dat klopt. Het moet klikken. Het helpt natuurlijk wel als jij weet wat ervoor zorgt dat het klikt
Sorry mannen. De training is echt geschreven voor vrouwen. Natuurlijk mag je meedoen met wat ik hier aanbiedt. Dan lees je gewoon HIJ als er ZIJ staat.
Lees nog even door. We gaan komen bij het aanbod wat ik voor je heb.

Naar aanleidingen van de trainingen die ik hierover gegeven heb is de methode veranderd in een schriftelijk vraag en antwoord spel. De vragen geven jou verdieping over wat jij nodig hebt om gelukkig te worden in een relatie.

Je zou het een schriftelijke training kunnen noemen. Op een voor jou geschikt tijdstip werken aan de liefde. In de beslotenheid van je huis. Achter de computer. Nadenken over de vragen die aan je gesteld worden.

Je kunt de training op verschillende manieren volgen:

  • Met feedback van mij – daar hangt een prijskaartje aan. Dat prijskaartje is 200 euro.
  • Met feedback van een vriendin – daar hangt geen prijskaartje aan.
  • Zonder feedback – helemaal in je eentje – Ook geen prijskaartje.

Welke vorm je ook kiest, je krijgt altijd inzicht in jezelf. In hoe jij in de liefde staat. En ook wat jij te bieden hebt.

Wat moet JIJ doen

om in aanmerking te komen voor die schriftelijke training? Heel simpel. Je schrijft je in voor de nieuwsbrief. En daarna stuur je mij een mailtje met het verzoek om het volledige document te mogen ontvangen. Dat stuur ik je toe. En daarna krijg je mijn nieuwsbrief. Hopsakee. Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan schrijf jij je weer uit. Ook als je de training nog niet hebt afgemaakt. I don’t mind. Wanneer je kiest om het zonder begeleiding te doen betaal je helemaal niks! Je krijgt het van me. Gratis. Voor niks. Tralala.

Lees nog even verder. Dan kun je het document met de eerste stap downloaden. En je komt er achter hoe je het hele document kunt ontvangen.

Zes Stappen

Eerste stap – inzicht krijgen in wie jij bent in je hartskern – de vragen gaan over wat je te geven hebt in de liefde – EN met vragen aan je aanstaande partner, die vragen ga jij beantwoorden. Dit geeft je het inzicht in wat je nodig hebt van je toekomstige partner. Dit document kun je hier downloaden! Veel plezier. Cadeautje.

Stap twee – ontdekken hoe het zit met je eigenwaarde – met een complimenten opdracht en met vragen aan jouw toekomstige partner die jij weer beantwoord.

Stap drie – Hoe communiceer jij met mensen en wanneer ga jij uit de communicatie. En weer met vragen aan jouw toekomstige partner. Doordat jij die vragen beantwoord krijg jij inzicht in wat je te geven hebt in de communicatie.

Stap vier – ontdekken of je het vertrouwen hebt dat jij de juiste partner aantrekt.
En de vragen die jij namens jouw aanstaande gaat beantwoorden geven jou ook weer inzicht in wat jij nodig hebt om dat vertrouwen te krijgen.

Stap vijf – Hier heb je misschien wat hulp bij nodig. Iemand schrijft een brief aan jouw toekomstige partner. Een brief waarin jij voorgesteld wordt met je grappige, je leuke kanten en je eigenaardigheden.
Kies je voor de optie waarbij je mij de feedback laat geven, dan schrijf ik die brief. Maar je mag het ook aan je vriendin vragen of je vader of je moeder of……

En dan de laatste stap! Nummer 6
Jij schrijft een brief aan jouw toekomstige partner. Yep. Doe net alsof jullie samen al een relatie hebben. En verwerk in deze brief de dingen die je in de stappen 1 tot en met 4 over jezelf en je toekomstige partner geleerd hebt.

Dus: Dit zijn de opties

Je kunt de training op verschillende manieren volgen:

  • Met feedback van mij – daar hangt een prijskaartje aan.
  • Met feedback van een vriendin – daar hangt geen prijskaartje aan.
  • Zonder feedback – helemaal in je eentje – Ook geen prijskaartje

Kies je voor de optie met mijn feedback? Dan betaal je daar 200 euro voor. Een mooi rond bedrag. Ik steek veel tijd in het feedback geven op jouw schrijverijen en ik steek veel tijd in de afstemming op jou tijdens het lezen van jouw antwoorden. Zodat jij geen standaard feedback krijgt.

200 euro is veel geld. Moet je echt over nadenken. Dus je mag de hele “training” bekijken. En je mag de hele training doen zonder mijn begeleiding. Je mag de training niet zomaar doorgeven of zelf gaan geven. Dat begrijp je. Succes! Op naar een nieuwe hartmagneet.